12 cupluri din Sighetu Marmației, care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie, au fost din nou miri pentru câteva ore la evenimentul „Nunta de aur”, organizat de PNL, filiala Sighet. Aceștia au avut parte joi de câteva surprize din partea organizatorilor.

 

Marcarea acestui eveniment este un proiect vechi al filialei PNL Sighetu Marmației și anul acesta a fost reluat pentru a le oferi cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie prilejul să sărbătorească acest moment.

”Ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiție și în anii următori să continuăm să sărbătorim munca, încrederea, să descoperim și să sărbătorim împreună ceea ce înseamnă 50 de ani de căsnicie. Cu siguranță dumneavoastră reprezentați un model pentru mine, pentru generațiile care urmează. Mă închin cu respect în fața dumneavoastră și mă bucur că ați dat curs invitației de a sărbători împreună 50 de ani de căsnicie, probabil mulți retrăiți în acest moment ceea ce a fost în urmă cu 50 de ani”, a spus Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

Evenimentul a debutat cu un moment religios oficiat de preotul Sorin Tomoiagă. Cele 12 cupluri prezente la nunta de aur au primit câte o diplomă aniversară, un buchet de flori, dar și cadouri.

 

Evenimentul s-a încheiat cu o masă festivă și un moment artistic.
Articolul precedentMeci greu pentru CS Minaur II
Articolul următorPosturi vacante la ISU Maramureș