Un număr de 15 elevi ai unor şcoli şi colegii din municipiul Baia Mare s-au infectat cu noul coronavirus, unii înaintea începerii școlii. Cursurile de la patru clase au fost mutate în online.

,,Din datele centralizate până în prezent, sunt 15 elevi infectaţi cu noul coronavirus. O parte din ei s-au îmbolnăvit înainte de începerea anului şcolar de învăţământ şi nu au fost prezenţi în unităţile de învăţământ la festivităţile de deschidere sau la cursuri”, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă.

Potrivit acestuia, patru clase din municipiul Baia Mare au trecut pe cursuri online.

,,Sunt patru clase care desfăşoară cursuri online: două clase la Şcoala Gimnazială Lucian Blaga, o clasă la Colegiul Economic Nicolae Titulescu, o altă clasă la Colegiul Naţional Vasile Lucaciu din Baia Mare”, a mai precizat reprezentantul CJSU Maramureş. 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentNelu Tătaru discută azi cu premierul Florin Cîțu despre vaccinarea obligatorie a anumitor categorii de angajați
Articolul următorLiviu Dragnea, adevărul despre jocurile MURDARE din Servicii și Justiție – Trimiteți o întrebare fostului lider PSD: [email protected]