dav

În perioada 1-2 iunie, la Comarnic, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale pe Echipe la Orientare în Alergare, întrecere la care au participat peste 200 de concurenţi de la majoritatea cluburilor de profil din ţară.

Competiţia s-a desfăşurat pe zone şi hărţi care la această oră sunt considerate cele mai grele din România, atât din punct de vedere fizic, cât mai ales tehnic, iar învingătorii s-au ales dintre cei care au ştiut să-şi adapteze ritmul de deplasare în funcţie de dificultatea secţiunilor din traseu.
Întrecerea a avut loc pe parcursul a două zile, iar medaliaţii s-au stabilit în urma cumulării rezultatelor obţinute de 2 concurenţi în cele 2 etape de concurs, o etapă de lungă distanţă şi una de medie distanţă.

Sportivii de la CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare au abordat cu mult curaj aceste trasee, în ciuda faptului că au fost avertizaţi de dificultatea zonelor de concurs şi implicit de traseele foarte tehnice, iar la finalul celor 2 zile de întreceri, nu mai puţin de 7 echipe din cele 8 cu care s-au prezentat la start sportivii băimăreni au reuşit să urce pe podiumul de premiere un număr de medalii foarte consistent având în vedere condiţiile de concurs, precum şi valoarea ridicată a competiţiei.

Rezultatele

Rezultatele sportivilor de la Ştiinţa Electro Sistem • Locuri I: Cris­tian Manu cu Cristian Lenard la M12; Andreea Manu cu Tania Sabou la F14; Alexandra Roman cu Ştefania Peleş la F16; Locuri II: Antonia Man cu Carla Sebestyen la F12; Cătălin Vădean cu David Hreniuc la M16; Loc III: Sebestyen Istvan cu Alexandru Catana la M21 Elită.

Clubul organizator a ţinut să premieze şi performanţele individuale ale sportivilor, oferind premii primelor 3 poziţii cu Carpathian Orienteering Trophy. Şi aici o serie de sportivi ai clubului băimărean au urcat pe podium.

Locuri I: Andreea Manu la F14, Alexandra Roman la F16, Cătălin Vădean la M16, Vlad Peleş la M20; Locuri II: Antonia Man la F12, Tania Sabou la F14, Ştefania Peleş la F16, Cris­tian Manu la M12, Alexandru Biro la M20.

În continuare, lotul de elită al clubului băimărean se pregăteşte să participe la 3 competiţii internaţionale de interes ma­jor, Cupa Ţărilor Latine din Portugalia, Jocurile Mondiale Unite din Austria şi Campionatul European de Juniori din Belarus.

Articolul precedentZiua Eroilor, marcată în Bârsana
Articolul următorProiectul ” Beneficiile laptelui și produselor lactate în alimentația copilului” și-a desemnat câștigătorii