În week-endul care a trecut poliţiştii rutieri maramureşeni au fost la datorie şi au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere pe drumurile publice de pe raza judeţului. Întrucât viteza excesivă constituie în continuare una dintre principalele cauze generatoare de accidente grave de circulaţie, poliţiştii au acţionat cu aparatura radar din dotare precum şi cu cinemometrul TruCAM.

”În cele două zile de acţiune poliţiştii au verificat peste 150 de autovehicule aflate în trafic iar pentru neregulile constatate, poliţiştii rutieri au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale.    Majoritatea conducătorilor auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea tuturor sancţiunilor aplicate în cele două zile acţiune este de 52.550 de lei”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

De asemenea, au fost reţinute 20 de permise de conducere pentru depăşirea limitelor legale de viteză și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Articolul precedentACŢIUNEA TRUCK & BUS: Controale pe drumurile din Maramureș
Articolul următorBILANŢ SĂPTĂMÂNAL: În perioada 15-21 iulie polițiștii maramureșeni au intervenit la 368 de evenimente