”Elefănțelul curios” și ”Suicidal” sunt spectacolele ce vor fi puse în scenă, în perioada 16-17 februarie, la Teatrul Municipal Baia Mare. Pentru această lună, Teatrul Municipal mai pregătește o premieră. Este vorba despre spectacolul ”Rinocerii”.

 Sâmbătă, 16 februarie, de la ora 11:00, Teatrul Municipal Baia Mare îi invită pe copii la o întâlnire cu spectacolul ”Elefănțelul curios”, după Rudyard Kipling, regia Eugen Câmpeanu. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză).

Duminică, 17 februarie, de la ora 19:00, Teatrul Municipal Baia Mare vă invităm la spectacolul ”SUICIDAL”, după texte de Luigi Pirandello, regizat de băimăreanul Norbert Boda. ”SUICIDAL” explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show ”dedicat exclusiv sinuciderii. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să tratează și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor. Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 90 minute (fără pauză). Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă. Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări.

 

Articolul precedentGrefierii anunță noi forme de protest. Salariile personalului auxiliar de specialitate și conex din instanțe și parchete au fost greșit calculate
Articolul următorCreșterea cuantumului de încasări la ANAF, o realizare procentuală de 142,86%