Deputatul PSD de Maramureş, Marius Sorin Bota sare la gâtul ministrului Transporturilor, Lucian Şova

Vicepreşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor, deputatul PSD, Marius Sorin Bota susţine că s-a săturat de situaţia de pe DN 1C din Maramureş sesizând Corpul de Control al Primului-Ministru si Curtea de Conturi, cu privire la ceea ce susţine el a fi „bataia de joc pe bani publici practicata de angajatii C.N.A.I.R. in Pasul Mesteacan, la intrare in judetul Maramures.”

Nemulţumirea deputatului PSD vine din cauza faptului că lucrările din Pasul Mesteacăn din Maramureş par să nu se mai termine: „aici, in fiecare an se surpă, pe lângă o altă porţiune de drum, inclusiv lucrările de reparaţii efectuate la surpările ce au avut loc in anii precedenţi”.

Bota consideră că ar trebui traşi la raspundere cei care se fac vinovati de stabilirea soluţiei, proiectarea, execuţia şi recepţia acestor lucrări proaste ce se desfăşoară an de an în Pasul Mesteacăn.

Parlamentarul asemuieşte lucrările din Pasul Mesteacăn cu legendele din folclorul românesc: „La fel ca in cazul legendei „Mesterului Manole”, tot ceea ce repara constructorii peste noapte în Pasul Mesteacăn, se surpă peste zi. Chiar nu inţelege nimeni că până nu se elimină cauza acestui fenomen degeaba peticim unde se rupe?”.

Parlamentarul consider că măsurile ce urmează a fi dispuse trebuie să conducă la imputarea sumelor de bani din buzunarul celor care vor fi gasiţi vinovaţi de această risipă a banului public.

Articolul precedentRezultate BAC 2018 Maramureș: Procedura de afișare a notelor: tabele, medii, contestații
Articolul următorExerciţiu de alarmare, miercuri în Maramureş