Un tânăr de 18 ani s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins la volan deși nu avea permis de conducere și, mai mult decât atât, autoturismul era furat. 

 

Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către Poliția Locală despre faptul că aceştia au oprit pentru control un autoturism care a fost condus pe strada Câmpul Tineretului din municipiu, fără a respecta semnificația indicatorului „Accesul interzis”.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 18 ani din municipiu, iar în urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au mai constatat faptul că tânărul ar fi sustras autoturismul care se afla cu cheile în contact în fața unui imobil de pe strada Tudor Vladimirescu din Baia Mare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCHECK-IN. Plătitorii de taxe din Sectorul 1, în mizerie. Primăria nu a plătit facturile la curățenie de 4 luni
Articolul următorCulisele statului paralel | Mafia gunoaielor din Sectorul 1. Un administrator ROMPREST face dezvăluiri din interiorul companiei – VIDEO