În decembrie, fotbalul se mută în sală, o nouă ocazie pentru iubitorii fotbalului de a “savura” un spectacol sportiv de calitate, atât din rolul de participant, cât și din tribună ca spectator. În perioada 27-29 Decembrie 2018 va avea loc a doua ediție a “Cupei Minerul”, competiție care se adresează atât iubitorilor de fotbal cât și fotbaliștilor profesioniști și amatori din Baia Mare și din toată țara.

Organizatorii au pregătit premii consistente pentru participanți (Locul I 5.000 lei, Locul II 3.000 lei, Locul III 2.000 lei, la care se adaugă câteva premii speciale, și anume: Trofeul Alexandru Koller, Trofeul Marin Sabou și Trofeul Vasile Feher. Organizatorii au pregătit de asemenea și câteva premii pentru suporterii care vor fi prezenți în sala în cele 3 zile de competiții.

Echipele care doresc să se înscrie în competiție o pot face telefonic, la numerele de telefon 0746 164 058 și 0745 590 486, până pe data de 15 decembrie 2017, urmând ca în 20 decembrie să aibă loc ședinta tehnică pentru stabilirea grupelor și programul competițional. Pentru a fi validă înscrierea, ehipele trebuie să îndeplinească două condiții: să fie formate din maxim 12 jucători și să achite taxa de înscriere de 1.500 lei/echipă.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook oficială a competiției https://www.facebook.com/cupaminerul2016/ .

Articolul precedentA început reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, la Cavnic
Articolul următorȘase situații de urgență pentru pompierii maramureșeni