Fetele de la CS Minaur Baia Mare au obţinut în faţa echipei HC Dunărea Brăila a patra victorie din Liga Florilor, din cele 5 partide disputate în acest an.

Deşi au fost conduse cu 6 goluri în prima repriză, jucătoarele antrenate de Costică Buceschi au revenit spectaculos şi au câştigat la o diferenţă de 5 goluri (26-21). MVP-ul jocului a fost macedoneanca Marija Shteriova, autoare a 10 goluri (7 din acţiune şi 3 din aruncări de la 7 metri). Startul jocului a fost catastrofal pentru băimărence dar au avut un avantaj liniştitor în ultimele 10 minute ale meciului, iar jucătoarele băimărene şi-au adjudecat astfel victoria la o diferenţă confortabilă şi au urcat pe locul al treilea în clasamentul Ligii Florilor. În etapa viitoare, CS Minaur va juca în deplasare cu liderul clasamentului SCM Rm. Vâlcea (duminică, 10 februarie de la ora 17:30).

 

Articolul precedentSe caută soluții în vederea reabilitării clădirii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea a Vehiculelor Maramureș
Articolul următorCum stăm cu reabilitările de drumuri județene, în Maramureș