Un tânăr de doar 19 ani din Maramureș a fost reținut miercuri de polițiști, după ce luni a produs un accident de circulație pe raza municipiului Baia Mare, după care a fugit. Motivul fugii a fost faptul că nu deținea permis de conducere și a crezut că astfel scapă de brațul legii.

 

Luni, 23 noiembrie, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Baia Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului, a fost sesizat despre faptul că, la intersecția străzii Barajului cu strada Arinului, s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale, fiind avariat un stâlp al rețelei electrice.

 La locul producerii accidentului nu a fost găsit autoturismul implicat în eveniment însă, în urma investigațiilor efectuate, acesta a fost identificat în afara părții carosabile, în dreptul unui imobil de pe strada Barajului. Autoturismul nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare şi prezenta mai multe avarii pe partea dreaptă.

 

Ieri, 25 noiembrie, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au identificat şi conducătorul autoturismului.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani care a recunoscut că se afla la volan şi că nu a apelat SUAU 112 pentru a anunța accidentul deoarece nu deţine permis de conducere. Poliţiştii au mai stabilit şi faptul că în autoturism se mai aflau două persoane iar una dintre ele a fost rănită în urma accidentului, dar aceasta nu s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, şi modificarea locului accidentului şi au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore.

 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedent100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună
Articolul următor„Culisele statului paralel” Cum a fost devorat spațiul verde din sectorul 6 de către rechinii imobiliari, cine a stat în spate