Un grav accident de circulație s-a produs joi seara în Sighetu Marmației. În urma evenimentului rutier un minor în vârstă de 4 ani a fost rănit, au fost avariate grav 2 autoturisme, și au fost distruse o țeavă de gaz, un stâlp de electricitate și gradul unui imobil.

Impactul s-a produs ca urmare a faptului că un bărbat care conducea un autoturism pe strada Nicolae Grigorescu din municipiu a intrat în depășirea unui alt autoturism al cărui conducător auto a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea unui imobil.

 

”În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul care s-a angajat în depășire a fost proiectat în gardul unui imobil. Un minor în vârstă de 4 ani, pasager, a fost transport la spital, a beneficiat de îngrijiri medicale, nu a necesitat internarea. Impactul s-a soldat cu distrugerea celor două autoturisme, a unei conducte de gaz, a unui stâlp de electricitate și a unui gard și a uni imobil. Conducătorul autoturismului care s-a angajat în depășire a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat o concentrație alcoolică de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt conducător auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Articolul precedentO nouă victorie pentru CSM Sighet
Articolul următorHram la biserica ortodoxă din Bârsana