Ieri, 07 decembrie, la ora 17.54, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din Băiuț, cu privire la faptul că pe raza comunei Băiuț a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii, pe conducătorul acestuia, un bărbat de 72 de ani și pe o femeie de 42 de ani care se afla în calitate de pasageră în autoturism, în momentul producerii accidentului rutier.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani, pe D.J. 109U, a fost acroșat de un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din Băiuț, care a părăsit locul faptei.

Acesta a fost depistat de polițiști pe raza localității Strâmbu Băiuț și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor.

Totodată, polițiștii au mai constatat faptul că bărbatul de 41 de ani are permisul de conducere anulat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentGuvernul va discuta despre majorarea salariului mimin la 3.000 de lei, de la 1 ianuarie 2023
Articolul următorRomânia nu intră în Schengen la 1 ianuarie