Duminică, 29 mai, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați despre faptul că pe D.J. 109, la intrare în localitatea Budești a avut loc un accident rutier.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 78 de ani din Giulești a condus un autoturism înspre Budești, iar, la un moment dat, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 60 de ani din Berbești.

          În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din partea dreaptă, respectiv un bărbat de 72 de ani din Giulești, care a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.

          În cazul conducătorului auto de 78 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: Realitatea de Maramures