Ieri, la ora 20.35 în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare, o femeie în vârstă de 37 de ani, a surprins şi accidentat un tânăr de 28 de ani care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii în zona trecerii pentru pietoni marcată regulamentar.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni grave şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Poliţiştii au testat conducătoarea auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, un bărbat de 35 de ani, din Repedea, a condus un autoturism pe strada Iapa din Sighetu Marmației, având direcția de deplasare Sighetu Marmației – Sarasău. La ieşirea dintr-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată cu panouri successive, a surprins și accidentat o minoră de 15 ani din Borşa care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni din fața Scolii generale nr. 1.

Minora a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Şoferul a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentSfârşit de săptămână ghinionist pentru cetăţenii care încalcă legea
Articolul următorMonica Anisie, ministrul educației și cercetării, a decis să suspende olimpiadele școlare