Echipa ACS Kickbox Baia Mare se întoarce la un sezon plin după pregătirile din cantonament. Ei își propun ca pe lîngă participarea la competiții să organizeze și o gală pentru adunarea de fonduri cu scopul ajutării copiilor bolnavi de distrofie musculară.

Perioadă următoare va fi una încărcată pentru sportivi atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. O gală pentru amatori la Ocna Șugatag, o gală umanitară pentru semi pro la Sighișoara  și una pentru profesioniști și anume Cupa Armura.
”Vom participa la Ocna Șugatag cu 8 sportivi la o gală de amatori apoi am fost contactati de cineva de la Pro Sibiu să participăm la Sighișoara la o gală semi pro, adică la o  gală intermediară între amatori și profesioniști, cu doi luptători pentru o campanie de strângere de fonduri pentru  copii bolnavi de distrofie musculară. Binențeles că am acceptat  și ne-am bucurat că am fost invitați și că putem să ajutăm acești copii. După data de 9 septembrie am fost invitați să participăm la Gala Burebista unde vom participa  cu 3 sportivi la meciul Pro și vom face debutul unui jucător amator la semi-pro, apoi vine binecunoscuta  gală Armura și apoi la Sibiu o altă gală semi pro, de avem un program încărcat în acest sfârșit de an”, a declarat antrenorul Oliver Polgar.
La ultima gală la care au participat, sportivii băimăreni au adus acasă nu mai puțin de 9 medalii dintre care 5 de aur și 4 de argint.
Articolul precedentNoul cuantum al bursei «Bani de liceu» este de 250 de lei
Articolul următorSighetenii își doresc să aibă un cinematograf în oraș