Ieri, 6 februarie, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare şi cei din Sighetu Marmaţiei, au desfăşurat acţiuni în trafic pentru a depista, sancţiona şi preveni conducătorii auto care nu respectă si nu adaptează viteza legală pe sectorul de drum pe care circulă.

În urma acţiunii poliţiştii din Baia Mare au aplicat 24 de sancţiuni, în valoare de peste 15.500 lei, iar ca măsură complementară, au reţinut cinci permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au sancţionat şoferii care au încălcat normele rutiere cu amenzi în valoare de 8.700 lei şi au reţinut două permise de conducere.

 Creşterea siguranţei rutiere reprezintă o prioritate pentru poliţiştii maramureşeni, astfel că recomandă cetăţenilor ca atunci când se află la volan, să ţină seama de condiţiile de drum şi trafic, să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare.

În cazul producerii unor fenomene meteorologice care vor afecta siguranţa circulaţiei rutiere, îi sfătuim atât pe conducătorii auto, cât şi pe pietoni să fie atenţi la trafic şi să respecte regulile de circulaţie.

 

 

 

 

 

Articolul precedentBăimăreni cercetați pentru plasare de monedă falsă
Articolul următorSocietăţi comerciale din Baia Mare, Târgu Lăpuş şi Seini, verificate de poliţişti