Clubul de tenis din Sighetu Marmației a avut o activitate bogată în ultimele săptămâni. Recent tenismenii sighetenii au participat la ”Cupa de vară” dar și la ”Cupa tatal și copilul”. Competițiile sportive s-au bucurat de o participare numeroasă.

Și de această dată cei mai buni sportivi au fost premiați.

”Am desfășurat o serie de competiții printre care se numără ” Cupa de vară” la care au participat foarte mulți tenismeni sigheteni și chiar din străinătate. S-au remarcat Carla Oros, Vanesa și Ștefania Rusneac Ionela și Delia Sima, Cristina Ciszar, Gloria Onița, Yanira Herman, Codrea Nicola. S-au acordat premii, cupe, diplome și medalii”, a spus Eugen Mihaljek, andtrenor de tenis.

La această competiție au obținut rezultate bune și Alesia Rosu, Oana Mihai, Denia Almasi, Daria Ofrim, Raluca Mois,  Alexandru Maier, Vlaf Hritu, Radu Andreicovici, Alessandro Tivadar și Dragoș Rednic. Recent s-a desfășurat și ”Cupa Tatăl și copilul ”la tenis de câmp. Această competiţie sportivă a devenit o tradiţie pentru municipiul Sighetu Marmației.

”La această competiție locul 1 a revenit cuplului Mark-Alin Mesaroș după un meci spectaculos cu Ionuc și Vlad Ulici. Pe locul 3 s-au clasat Alexandru și Septimiu Maier și Marius și Alexandru Purdilă. Vreau să menționez că la această competiție de-a lungul anilor au participat jucători care au obținut mari succese pentru tenisul sighetean. Aș menționa și aportul la premiere din partea fostului meu elev Andrei Faur pentru că datorită lui am putut să organizăm și să premiem primii clasați”, a adăugat Eugen Mihaljek.

Următoarea competiție organizată de Clubul de tenis din Sighetu Marmației va fi Memorialul Dr. Naddoșy.

Articolul precedentŞi tu poţi deveni jandarm
Articolul următorÎncepând de astăzi, apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112 se sancționează