Din motive de siguranţă medicală, legate de prevenirea răspândirii si infectării cu COVID-19, Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că activitatea de revizuire medicală a pensionarilor de invaliditate va fi suspendată începând cu data de 17 martie, urmând ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, să fie anunţate alte decizii.

 

 Măsura are în vedere intrarea în vigoare a Hotărârii nr.6/09.03.2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind măsurile suplimentare de combatere a noului Coronavirus, Ordinul Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale nr.592/11.03.2020, precum şi faptul că în spitale s-a instaurat carantina, iar pensionarii de invaliditate care trebuie expertizaţi nu pot beneficia de analize medicale şi investigaţii necesare evaluării medicale.

Casa Judeţeană de Pensii Maramureş asigură toţi pensionarii de invaliditate că plata drepturilor de pensie va fi continuată în toata perioada în care revizuirea medicala este suspendată.

 

 

Articolul precedentActivitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș a fost suspendată
Articolul următorReglementări privind acordarea serviciilor medicale și tratamentelor pe perioada stării de urgență