Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a demarat astăzi o verificare la Școala Gimnazială,,George Coșbuc” din Baia Mare.

Aceasta după ce iniţial s-a cerut o informare din partea conducerii unităţii de învăţământ vizavi de cazul unei eleve de clasa a II-a care ar fi „încasat” o palmă din partea învăţătoarei.

„În data de 01.10.2019 Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a demarat o verificare în urma informării Nr. 995/30.09.2019 formulate de conducerea Școlii Gimnaziale ,,George Coșbuc” Baia Mare. În urma discuțiilor purtate cu conducerea școlii și cu cadrele didactice implicate s-a recomandat o monitorizare a activității cadrelor didactice, analiză în Consiliul de Administrație a situației constatate și informarea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș cu privire la concluziile acestei analize și a măsurilor luate.” a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş.

Biroul de presă al ISJ Maramureş nu a oferit mai multe informaţii decât că a făcut verificări urmând ca la finalul acestei săptămâni să fie transmise şi celelalte date, în urma acestei acţiuni.

Începând de ieri am solicitat în mod insistent un punct de vedere din partea conducerii Şcolii Gimnaziale „George Coşbuc” legat de cele intamplate, dar am primit doar refuzuri.

Articolul precedentNumăr tot mai mare de stundeţi la Inginerie
Articolul următorMicii fotbaliști din Maramureș, invitați la meciul România – Norvegia