Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a desfășurat, săptămâna trecută, acțiuni de control specifice, prin cele două compartimente de specialitate, respectiv, relații de muncă și securitate și sănătate în muncă. 

Au fost controlați un număr de 56 de agenți economici, 40 în domeniul relațiilor de muncă și 16 în domeniul securității și sănătății în muncă, fiind depistate un număr de 78 de deficiențe, în domeniul relațiilor de muncă 68 și în domeniul securității și sănătății în muncă 10, fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate. 
Au fost aplicate un număr de 24 de sancțiuni contravenționale, din care 19 de avertismente și 5 amenzi contravenționale în sumă totală de 47.000 lei, suma de 40.000 de lei reprezentând amendă pentru muncă nedeclarată.  

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentScandal monstru pe Aeroportul Otopeni. Cum sunt umiliți românii după ce zborurile au fost anulate – VIDEO
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Continuă seria dezvăluirilor despre șeful CJ Ilfov – Hubert Thuma, contracte de 70 de milioane euro