Un incident scandalos ar fi avut loc la Școala Gimnazială din Mireșu Mare. Șeful de post din localitate este acuzat că a bătut câțiva minori sub privirile nepăsătoare ale cadrelor didactice. Atât Inspectoratul de Poliție Județean, cât și Inspectoratul Școlar au demarat câte o anchetă în acest caz.

Incidentul a fost făcut public pe site-urile de socializare. Părinții sunt revoltați și cer luarea unor măsuri în acest caz.

”Aseară, 27.01.2020, ora 21:44, directorul Școlii Gimnaziale Mireșu Mare a informat telefonic și prin mail despre incidentul în care au fost implicați elevi ai Școlii Gimnaziale Mireșu Mare.  Inspectoratul Școlar Județean Maramureș  a solicitat conducerii unității de învățământ o informare oficială și totodată a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează, în acest moment,  aspectele referitoare la acest caz” se arată în comunicatul emis de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

ISJ Maramureș a mai precizat că la finalizarea anchetei desfășurate de inspectorii școlari, vor fi transmise mai multe date. Și polițiștii maramureșeni fac cercetări în acest caz.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus verificarea aspectelor apărute în mediul online urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Articolul precedentBursele din China vor rămâne închise pe parcursul acestei săptămâni
Articolul următorAlertă pe aeroportul din Cluj: O stewardesă, originară din Sighet, suspectă de infecţie cu coronavirus