Oficialii campioanei României, CSM Știința Baia Mare, au dat curs cererii de reziliere a contractului cu jucătorul de doar 23 de ani Andrei Iurea, raporturi contractuale încetate ca urmare a unor probleme medicale invocate de jucător.

Andrei Iura, jucător de profil ofensiva a început să practice sportul cu balonul oval în anul 2011 la C.F.R.Pașcani, avându-l ca antrenor pe Nicolae Tarcan. Doi ani mai târziu se transferă la Clubul Sportiv Școlar Bârlad, urmând ca în 2014 să facă pasul spre Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia.

În cei patru ani deja petrecuți la Baia Mare, Andrei Iurea a reușitsă îmbrace tricoul de campion național la finalul stagiunii (2018-2019) obținând și trei locuri doi în SuperLiga de Rugby .  De asemenea a fost medaliat cu argint în Cupa României). A primit două medalii de aur în Cupa Regelui, fiind medaliat cu argint în ediția inaugurală 2015. Pentru prima reprezentativă Andrei Iurea a evoluat de două ori, în victoriile cu Namibia și Portugalia debutând pe data de 9 iunie 2016 la București într-un meci din cadrul World Rugby Nations Cup.

Articolul precedentBăimărenii sunt invitați cu bicicleta prin oraș
Articolul următorAccident rutier pe DN1C, pe raza localității Valea Chioarului