Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Sighetu Marmației au descoperit, în bagajele unui cetățean român o armă de vânătoare și muniția aferentă pe care un maramureșean le deținea fără documente legale.

Azi noapte, în jurul orei 3.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației, jud. Maramureș, au oprit în trafic, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism marca Audi A6, condus de către un cetățean român, domiciliat pe raza jud. Maramureș. În autoturism se mai aflau, ca și pasageri, două persoane, domiciliate pe raza județului Maramureș.

În urma efectuării unui control asupra mașinii, oamenii legii au găsit în bagajele personale ale unuia dintre pasageri o armă de vânătoare, 10 cartușe cu glonț și 8 cu alice, precum și 2 cuțite și un aparat de vedere pe timp de noapte. Persoana în cauză a declarat faptul că nu deține documente care să îl autorizeze să dețină arme și muniții.

Drept urmare, arma de vânătoare, muniția precum și celelalte bunuri descoperite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi au fost predate conform procedurilor legale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

În momentul de față, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Articolul precedentPersoane urmărite naţional, depistate şi încarcerate de poliţişti
Articolul următor7 000 pachete cu țigări confiscate după o urmărire în trafic