Asociația Esperando din Baia Mare a sărbătorit 18 ani de la înființare. Momentul a fost marcat ieri prin-un spectacol aniversar caritabil intitulat  “Celebrând viața”. Evenimentul a fost unul emoționat întrucât s-au rememorat câteva din cazurile în care s-a implicat asociația.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Municipal din Baia Mare și a debutat cu o expoziție cu vânzare de produse realizate de Asociația Esperando, dar și de diferiți producători locali.

”Astăzi sărbătorim 18 ani de activitate a Asociației Esperando, prima asociație de părinți creată în 2001, părinți care au copii cu probleme fizice, cu dizabilități. În cei 18 ani ne-a fost și greu și ușor, au fost piedici,  au fost și succese, important este că ne sărbătorim majoratul cu prietenii, cu toți cei care ne-au susținut de-a lungul timpului și cu cei care sperăm să ne susțină în continuare pentru că în viitor Asociația Esperando, chiar dacă a pornit ca și o organizație a părinților care au copii cu dizabilități, astăzi oferă servicii pentru întreaga comunitate băimăreană, pentru toată lumea care are probleme fizice”, a precizat Andrada Crăciun, președinte Asociația Esperando și membru fondator.

De la eveniment nu au lipsit nici momentele artistice.

Articolul precedentTribunalul Maramureş îţi deschide porţile pentru public
Articolul următorȘase sportivi ai AH Minaur reprezintă România în această săptămână