Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighet – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca BMW, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Franța.

În data de 19 aprilie, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român P.G. în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș, care conducea un autoturism marca BMW, model 320 D.

Cu ocazia formalităților de frontieră specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile franceze.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de tăinuire, iar autoturismul, an de fabricație 2018, în valoare de peste 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentCS Minaur II termină sezonul pe locul IV
Articolul următorFuncționar al Primăriei Baia Mare, prins cu mâța în sac?!