Un bărbat din Sighetu Marmației a cumpărat din propriile economii o ambulanță pe care a donat-o apoi Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Bărbatul spune că a făcut acest gest pentru a veni în sprijinul oamenilor bolnavi și că nu este exclus să mai facă astfel de fapte bune dacă o să aibă ocazia.

Bărbatul a lucrat mai mulți ani în Italia și cunoscând nevoile spitalului din Sighetu Marmației s-a decis să cumpere din banii lui o ambulanță pe care să o doneze apoi unității medicale. Liviu Bledea spune că este o donație de suflet și că nu a făcut acest gest pentru publicitate.

”Sunt mândru că am putut să fac un bine, l-am făcut pentru comunitate, pentru spital și pentru oamenii bolnavi. Dacă se poate face un bine, eu sunt prezent. M-am luptat un pic ca să pot să o cumpăr, a durat un pic procedura pentru că în Italia e mai grea procedura pentru a o dona, sper să le fie de ajutor și sper să le fiu de folos și în continuare. Am vrut să o donez eu pentru că am văzut că duc lipsă de așa ceva pentru că erau niște pacienți care erau transportați în condiții nefavorabile și atunci am zis dacă pot de ce să nu fac asta”, a declarat Liviu Bledea.

Bărbatul a donat ambulanța Spitalului Municipal Sighetu Marmației printr-un act notarial iar acesta este deja folosită.

 

Articolul precedentTabără gratuită la Izvoare, pentru copii și tineri din Republica Moldova
Articolul următorPrimele cercetări arheologice la Sălnița – „Custura Cetățele”