Vineri, 25 noiembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău, au fost sesizați de către un bărbat de 31 de ani din Sighetu Marmației, cu privire la faptul că în jurul orei 21.00, a fost agresat fizic pe raza localității Sarasău. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, în care se afla și apelantul în calitate de pasager, a fost oprit de un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din Sighetu Marmației, în care se mai aflau doi bărbați în calitate pasageri. 

Aceștia s-au agresat fizic reciproc. 

De asemenea, autoturismul în care se afla apelantul a fost furat, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, acesta a fost găsit azi, 26 noiembrie, abandonat pe raza comunei Săpânța, prezentând distrugeri. 

În urma evenimentului, trei bărbați au ajuns la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, furt, distrugere și respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 26 noiembrie 2022
Articolul următorVIDEO Șeful Casei de Pensii explică modul cum cresc pensiile. Ce sume vor fi pe noile taloane și cum se dau ajutoarele