Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, ca în fiecare an, Bursa generală a locurilor de muncă, în data de 12 aprilie. Evenimentul se va desfășura în Baia Mare, la Casa Armatei, începând cu ora 09.00, și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin intermedierea unui dialog direct între agenții economici prezenți la bursă și solicitanții unui job.

De asemenea, angajatorii care dispun de posturi libere sunt invitați să participe la Bursa generală a locurilor muncă și pot depune situația privind locurile de muncă vacante  ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Maramureș sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției, până în 11 aprilie. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Articolul precedentRecunoștință și apreciere pentru Generația de Aur a Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”
Articolul următorNicolaas Immelman, al doilea sud-african din lotul zimbrilor