Spațiile verzi neîngrijite le dau bătăi de cap sighetenilor care locuiesc pe strada Lucian Blaga. Oamenii atrag atenția celor responsabili că vegetația le ajunge la geamuri întrucât în unele zone  nu a fost cosită deloc anul acesta. Și cetățenii care locuiesc pe strada Ion Creangă din municipiu sunt nemulțumiți de modul în care se îngrijesc spațiile verzi.

Dacă pe strada Lucian Blaga în fața mai multor blocuri iarba nu este cosită, lucru care a devenit deranajat pentru cei care locuiesc în zonă, un cetățean care locuiește pe strada Ion Creangă spune că a trebuit să facă cerere pentru ca spațiul verde din această zonă să fie cosit.

”Nu sunt mulțumit, pentru că trebuie să mă duc întotdeauana la Urbana să le spun să vină să facă aici ce este obligația lor. Spațiul verde nu este îngrijit, numai urzici de 2 metri au fost, pădure de urzici. Am făcut cerere în data de 5 iunie, dar eu trebuie să fac cerere? E obligația lor. Anul ăsta încă nu au fost să cosească, acuma au venit prima dată”, a spus un sighetean.

Ieri spațiul verde de pe strada Ion Creangă a fost cosit, după aproape o lună de când sigheteanul spune că a făcut o cerere scrisă în acest sens.

Articolul precedentNEREGULI SANCȚIONATE: 30 de societăţi comerciale şi persoane fizice din Maramureș au fost verificate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice
Articolul următor“Detectorul de minciuni” de la IPJ Maramureş, pe mâini bune, subinspectorului Cristina Fetco