Realitatea PLUS începe astăzi o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom, naționalizarea companiei. De-a lungul anilor, s-a vorbit despre corupție, despre felul în care a fost dată pe bani puțini austriecilor de la OMV. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS va începe demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanșeze o astfel de procedura prin care să recuperăm compania, sa recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri.

„Este momentul să dăm dovadă că suntem uniți, că suntem demni, că suntem deștepți. Realitatea PLUS inițiază un demers unic. Dorim naționalizarea companiei Petrom și pentru realizarea acestui fapt vom iniția demersurile necesare. Vom începe să strângem semnături pentru declanșarea unui referendum. O întrebare cât se poate de simplă: Doriți ca Petrom să revină statului român? Este timpul să punem stop acestei vânzări frauduloase rezultate în urma unei acțiuni profund corupte.

Dorim ca cei vinovați de vânzarea companiei să plătească, dorim să ne recuperăm resursele naturale date degeaba austriecilor de la OMV. Dorim ca banii obtinuți din profituri să revină bugetului statului și, mai mult, dorim despăgubiri pentru că, de exemplu, industria petrochimică a fost distrusă: Arpechim a fost închisă de către austrieci, iar petrolul românesc este scos din țară pentru a fi prelucrat.

Ar fi un demers demn din partea statului român și a noastră, trebuie să terminăm cu cei care doar vor să ne ia fără a ne da ceva înapoi!

Realitatea PLUS a inițiat o petiție privind naționalizarea. Am creat și un mail, [email protected], unde oamenii pot să ne scrie de ce susțin demersul nostru”, a precizat Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii ”România Suverană”.

Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET