Veste bună pentru căvnicari. Proiectul de hotărâre privind reducerea taxei de la 50 lei/oră la 10 lei/oră pentru închirierea terenului de fotbal de la platou a fost adoptat de Consiliul Local al orașului Cavnic. 

Primarul Vladimir Petruț a precizat că prin acest proiect de hotărâre și-a dorit să vină în sprijinul cetățenilor și să îi încurajeze să facă sport.

”Taxa pentru folosirea terenului sintetic era de 50 lei/oră, taxa oricum era cea mai mică raportată la terenurile sintetice din județ, dar și așa populația fiind un pic mai îmbătrânită și mulți copii mai nevoiași și elevi și studenți mulți care nu au venituri, am hotărât să reducem taxa ca să promovăm sportul și să susținem un pic mai mult latura asta și am redus la 10 lei taxa, ca să existe o taxă simbolică și să putem avea și un control pe teren ca să nu se distrugă, iar echipele și grupurile organizate au gratuitate cu condiția să anunțe cu 24 de ore înainte”, a precizat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

Edilul local a mai precizat că acum se așteaptă la o creștere a numărului persoanelor care vor folosi terenul sintetic de fotbal.

Articolul precedentCe destinații de vacanță preferă maramureșenii
Articolul următorMasinile Primăriei Borsa puse sub sechestru. Ce spune primarul Sorin Ion Timiș