După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora un bătrân ar fi fost agresat la Spitalul Municipal Sighet, conducerea unității medicale a făcut câteva precizări despre acest incident.

”Referitor la bătrânul din Sighetu Marmației care ar fi fost agresat în cadrul unității noastre, vă comunicăm faptul că în urma anchetei interne efectuate  de comisia numită în acest sens a fost identificat prsonalul care a fost implicat în eveniment și au fost audiați.

Având în vedere că acest caz depășește capacitatea comisiei de a trage concluzii s-a înaintat Poliției Municipiului Sighetu Marmației solicitarea de a prelua anchetarea acestui caz punându-li-se la dispoziție datele necesare în vederea anchetei.

În momentul în care se va stabili că personal din cadrul spitalului se face răspunzător de agresiunea față de pacient, considerăm că persoana respectivă nu își are locul în instituția noastră, urmând a se lua măsura administrativă de desfacere a contractului de muncă,” a precizat comitetul director al Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Articolul precedentVerificări la Mocănița din Vișeu! Prefectul a trimis echipă la fața locului
Articolul următorFetele de la CS Minaur s-au impus la un turneu blitz în Ucraina