Stelele par să știe totul despre noi, chiar mai mult decât familiile noastre. Cele mai rele trăsături ale zodiilor, dezvăluite de astrologi.

Zodiile noastre ne pot face să privim bine și să ne vedem ca ființe imperfecte ce suntem. Nu este o idee grozavă să te oprești asupra celor mai rele calități ale tale sau asupra aspectelor negative ale personalității tale, dar este o idee bună să fii conștient de ele pentru a putea decide dacă este necesar sa te schimbi sau nu.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt împovăratori, stăpâni, dominatori și uneori aroganți. Toate calitățile care te fac un lider bun te fac de multe ori combativ și nerăbdător. Berbecului îi place să se certe și poate fi uimitor de rezistent la respectarea ordinii. Sloganul unui Berbec ar putea fi: „Îl vreau acum”.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Pe de o parte, ești muncitor și de încredere, Taur; dar pe de altă parte, uimitor de leneș, încăpățânat și dezordonat. Tânjesti dupa bani și ai un apetit uriaș pentru orice – pur și simplu nu dorești sa fii nevoit să muncesti pentru asta. Nu-ți pasă dacă există o linie de mașini în spatele tău; o să mergi cât de încet vrei, râzând de oamenii aceia care nu te pot depăși.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Unii spun că dualitatea personalității tale este simpatică și fermecătoare, Geamănule, în timp ce alții te consideră cu două fețe. Ești împrăștiat, nervos și îți pierzi rapid interesul. Nu ești o persoană care să reziste sub presiune și ai tendința de a fi puțin imatur.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racule, ești atât de sensibil, încât oamenii simt că ar merge printr-un câmp minat, fără să știe niciodată când ar putea spune ceva care să te declanșeze. “Schimbător” nici măcar nu începe să descrie seria de emoții prin care treci zilnic.

Leu (23 iulie – 22 august)

Trebuie să fie totul despre tine, tot timpul. Leii sunt zadarnici, egocentrici și se bucură de atenție. Trăiești pentru laudă și pui doar întrebări într-o conversație pentru a încerca să revii la subiectul tău preferat – tu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ești cunoscută pentru că ești o perfecționistă hipercritică, Fecioară. Cea mai uimitoare calitate negativă pe care o ai este capacitatea ta de a-ți aminti și de a scoate în evidență ceva neplăcut din trecut. Privesti oamenii cu dispreț pentru instinctele lor mai animalice, dar le ai si tu pe ale tale. Ți-e frică doar să te răsfeți.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ai putut lua rapid o decizie de a-ți salva propria viață și ai ajuns la o formă de artă, Balanță. De asemenea, ești fals, superficial și ai nevoie de aprobarea altora, așa cum majoritatea oamenilor au nevoie de aer.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pretenție, control și răzbunare sunt trei dintre trăsăturile tale de personalitate mai puțin atractive. Reziști schimbării, Scorpion, și te agăți de orice faptă greșită (reală sau imaginară) care crezi că ți s-a făcut. Iertarea nu este o opțiune pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Termenul „știi totul” a fost probabil inventat pentru a te descrie pe tine, Săgetător. Ești direct, cu opinii, dar detașat, ceea ce face ca lucrurile brutale pe care le spui să usture și mai mult.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn, tot ce faci este să-ți faci griji, chiar și atunci când nu ai de ce. Poți fi rigid, dependent de muncă și nu ai nicio problemă să folosești oameni pentru a obține ceea ce îți dorești.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu ai inventat tratamentul silentios? Pentru că ești foarte bun la asta, Vărsător. Cred că a fi rece, detașat și ciudat poate fi util atunci când te simți exclus.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești, poți să-ți scoți capul din nori pentru un minut? Ai o problemă serioasă în a face față realității, deoarece ești în mod constant confuz și pierdut în imaginația ta.

Articolul precedentVremea 8 decembrie – Ploi și burniță în jumătate din țară – Condiții de polei și ninsori
Articolul următorUnul din trei români ar anula Crăciunul – Care e motivul pentru care oamenii sunt deznădăjduiți în acest an