Ieri, 25 martie, polițiștii maramureșeni au pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei închisorii. La Sighetu Marmației, polițiștii Biroului Urmăriri au identificat doi tineri, pe numele cărora Judecătoria Sighetu Marmației a emis mandate de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Un tânăr de 31 de ani a fost condamnat la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare, iar  un tânăr de 32 de ani are de executat o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare.

  Un băimărean, de 42 de ani, condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de uz de fals a fost identificat și încarcerat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

 Polițiștii din Ulmeni au încarcerat un bărbat de 49 de ani, de pe raza comunei, pe numele căruia Tribunalul Maramureș a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

O femeie de 36 de ani, din Sălsig, condamnată de Curtea de Apel din Reggio Calabria, Italia la 9 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de inducere, favorizare și exploatarea prostituției, respectiv prostituția minorilor, a fost depistată și încarcerată de polițiștii din localitate. Toate persoanele au fost depuse în penitenciar în vederea executării pedepselor.

 

Articolul precedentMașină SMURD care transporta carantinați din Franța spre Sighet răsturnată în Cluj-Napoca
Articolul următorA trecut pe lângă casele de marcat fără să achite produsele