În ședința extraordinară a Consiliului Județean Maramureș, în cadrul căreia s-a constituit aparatul de conducere al instituției, au fost aleși vicepreședinții Consiliului pentru următorii patru ani, este vorba de Doru Alexandru Lazăr, din partea Partidului Național Liberal, și Radu Daniel Trufan, din partea Alianței USR Plus.

Noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Maramureș i-au asigurat pe cetățeni că vor milita constant pentru îmbunătățirea calității vieții maramureșenilor.

”Dragi consilieri, stimați colegi , este un moment important dar să știți că de acum începe gruel. Maramureșul are nevoie de proiecte serioase, de proiecte care să fie implementate într-un timp cât mai scurt. De aceea fiecare acțiune pe care o veți întreprinde dumneavoastră ca vicepreședinți va putea fi un plus la bunul mers al proiectelor județului Maramureș. Vă rog să tratați cu maximă seriozitate votul consilierilor pentru că acest vot de astăzi este o mare responsabilitate pentru dumneavoastră. Văurez success și sunt convins că vom avea o colaborare foarte bună în următorii 4 ani”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

”Este foarte important ca încrederea care ne-a fost acordată de către maramureșeni să fie recompensată de noi prin efort maxim, cu seriozitate și sunt ferm convins că, împreună cu toți colegii din Consiliul Județean, vom face ca Maramureșul să fie unul dintre județele de top din România în următorii ani”, a spus Alexandru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș

 ”Voi milita constant pentru decență și transparență. Consider că lipsa transparenței înseamnă reducerea gradului de încredere a cetățeanului față de instituțiile statului. (…) Noi, Alianța USR PLUS, ne-am angajat astăzi, semnând un pact cu Partidul Național Liberal, că vom susține toate proiectele de investiții și că vom milita constant pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Considerăm că o bună colaborare cu autoritățile locale, centrale sau cu mediul de afaceri este necesară pentru că toate resursele, publice sau private, trebuie puse în slujba dezvoltării acestui județ,” a precizat  Radu Daniel Trufan, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș.

Ionel Bogdan a mai precizat că în următorii ani Consiliul Județean Maramureș va fi un partener al tuturor primăriilor din județ, indiferent de culoarea politică a primarilor, deoarece toți maramureșenii au nevoie de drumuri mai bune, de alimentare cu apă, de canalizare sau de racordare la rețeaua de gaze naturale.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCoșmarul fără sfârșit! 5 ani de la incendiul din Clubul Colectiv – niciun vinovat!
Articolul următorSe dorește suplimentarea numărului de posturi pentru personal sanitar și auxiliar la Spitalului de Pneumoftiziologie ”Nicolae Rușdea” din Baia Mare