120 de echipe din întreaga țară, 1359 de copii și 143 de antrenori au fost validați pe listele de concurs ale Festivalului de baby baschet 2019. Competiția care se desfășoară în aceste zile, în premieră, pe terenurile din baza sportiva BTT Costinești este organizată de Federația Română de Baschet cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. Clubul Sportiv Școlar din Sighetu Marmației participă cu 5 echipe pe parcursul celor 3 săpătmâni de competiție.

În această săptămână în cadrul competiției de baby baschet participă echipe formate din copii născuți în 2009 și în 2010 urmând ca săptămâna viitoare în turneul de mini baschet CSS Sighet să aibă tot 2 echipe în competiție, copii născuți în 2007 și în 2008.

În ultima săptămână a turneului de pe litoral CSS Sighetu Marmației va fi reprezentat de o echipă în cadrul campionatului național U12. Emil Kosztelnik, directorul Clubului Sportiv Școlar din Sighetu Marmației, se declară mulțumit după primele zile ale competiției. Acesta spune că inportantă este  experiența acumulată de micii baschetbaliști în vederea formării loturilor și echipelor pentru campionatele naționale viitoare.

Articolul precedentCadavrul unui bărbat găsit în Sighetu Marmației
Articolul următorFocuri de armă și fetiță împușcată în urma unei acțiuni