Caracatița statului paralel a acaparat până și actul democratic al alegerilor. Invitat, duminică seara, la B1 TV, fostul președinte al PSD București a dezvăluit că, în 2019, statul paralel s-a opus candidaturii lui Bobby Păunescu, patriot cu vederi nord-atlangice, la alegerile prezidențiale.  

Omul de afaceri Bobby Păunescu nu a fost lăsat să candideze la alegerile din 2019 pentru Palatul Cotroceni pentru că era foarte apropiat de partenerul strategic, a dezvăluit, într-o intervenție la B1 TV, Marian Vanghelie. 

„Statul paralel – influența oamenilor care au informații, că aici e ideea, adună informații când sunt pe poziții – ești șef al unui Serviciu, de exemplu, și le folosesc pentru a ataca oamenii care ar putea fi periculoși, oamenii care sunt pro-americani. S-a spus că eu sunt pro-american. Sunt pro valorile care au stat la baza construirii Americii”, a spus Bobby PĂunescu, președintele ARMIS, duminică seara, la B1 TV. 

„Și cu ce v-a ajutat? Că nu v-au lăsat să candidați”, a intervenit Marian Vanghelie, fost lider PSD București. 

„M-am legat de lucrul acesta ca să vă spun un lucru: acest stat paralel, spun și pentru partenerul nostru strategic… Eu am fost în America, eu sunt de partea americanilor. Am fost la Departamentul de Stat, am fost în foarte multe locuri. Știu ce se întâmplă pe acolo, știu ce mesaje ni s-au dat de acolo și cum noi trebuie să ne mișcăm aici și mai știu un lucru: îl minte din când în când și pe partenerul strategic.

Ei nu vor să fiți și dvs. cu partenerul strategic, ei vor să fie decât dânșii și să primim noi mesaje la televizor în funcție de interesele pe care le au dânșii, cei din statul paralel”, a spus Marian Vanghelie. 

Articolul precedentRomânia a pierdut bani din PNRR! Cum a evitat țara noastră prăbușirea firmelor de construcții – Explicațiile ministrului Marcel Boloș
Articolul următorRomânii vor putea plăti facturile întârziate eșalonat – Furnizorii, obligați să soluționeze plângerile înainte de plată