Vremea rece din ultima perioadă va continua și în mini-vacanța de 1 Decembrie. Totuși, meteorologii ANM anunță că spre finalul săptămânii vom avea parte și de căldură. În mod normal, în timpul paradei militare vremea va fi rece însă nu va pune mari probleme spectatorilor.

 

Meteorologul Meda Andrei a vorbit la Realitatea PLUS despre cum va fi vremea în mini-vacanță:

„În această dimineață, mai mult nori în partea de est și sud a țării, în rest o vreme bună, mai mult senin. Într-adevăr, o vreme puțin mai răcoroasă dar pe parcursul zilei temperaturile vor mai crește, cu temperaturi cuprinse între 1-2 grade în Moldova în timp ce pe litoral 11-12 grade. O temperatură normală pentru această dată.

 

În următoarele zile aș putea spune că nu se schimbă foarte mult vremea, miercuri va fi o vreme asemănătoare. Iar pentru perioada de mini-vacanță, joi și vineri temperaturi mici, doar 3-4 grade în Capitală, maxime de 8 grade, pentru că în weekend să înceapă din nou să crească temperaturile și duminică să fie chiar mai cald decât normalul pentru această perioada. 

Cel mai probabil joi dimineață cerul va fi înnorat, posibil să fie câțiva stropi de ploaie dar nu ceva semnificativ. Temperatura ar trebui să nu depășească 1-2 grade, destul de răcoare. Deocamdată din datele de care dispunem o să fie o vreme asemănătoare cu cea din timpul repetițiilor pentru paradă deci s-ar putea să nu fie probleme. În momentul de față ar putea să fie o vreme asemănătoare cu cea din perioada repetițiilor”, a explicat Meda Andrei.

Articolul precedentSondaj CURS. Partidul care conduce DETAȘAT în opțiunile de vot. Calculele politice, date peste cap
Articolul următorCât de EDUCAT ești? Testul cu 20 de întrebări care-ți oferă răspunsul