Se cunosc perechile din turul 3 al Cupei României la baschet masculin. Intră în competiție și echipele din grupa valorică A, iar meciurile au fost devansate față de programarea inițială.

Formațiile de pe pozițiile 5-8 din prima grupă valorică inițială a Ligii Naíonale intră în competiție și vor avea adversari din grupele valorice inferioare. Potrivit site-ului totalbaschet.ro Dinamo Știința și SCMU Craiova au parte de dueluri cu formații din grupa valorică B, iar SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești întâlnesc primele două clasate din grupa valorică C. În cupă se joacă după regulile din campionat în ceea ce privește jucătorii autohtoni și numărul maxim de străini. Echipele din grupele A și B, iar în faza a doua Roșie, Galbenă și Albastră, pot folosi 6 jucători străini și este obligatorie prezența unui român în teren tot meciul, iar în prima repriză acesta trebuie să fie sub 23 de ani.

În grupa C și Verde echipele trebuie să folosească doi români pe teren tot meciul și unul trebuie să fie U23, iar limita maximă este de 4 străini pentru acestea. Cele patru dueluri din turul 3 al Cupei României sunt: Athletic Constanța – Dinamo Știința București, CSM Sighetu Marmației – SCM Timișoara, CSM Mediaș – SCM U Craiova, CSM Târgu Mureș – BCM U FC Argeș Pitești.

Articolul precedentScandalagii liniștiți de jandarmi, la Vișeu de Sus
Articolul următorDGASPC Maramureș: Proiect în sprijinul persoanelor cu dizabilități