A crescut numărul cazurilor de gripă confirmate la unitățile de învățământ din  Maramureș. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș informează că la două școli din Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripă în aceeași clasă și s-a decis suspendarea temporară a cursurilor.

În acest moment la nivelul județului Maramureș sunt 20 cazuri de gripă clinică la unități de învățământ din Baia Mare, la Grădinița cu Program Prelungit ,,Otilia Cazimir”,  Grădinița cu program Prelungit Nr. 30, Grădinița cu program Prelungit Nr. 10, Școala Gimnazială ,,George Coșbuc”, Școala Gimnazială Nr. 18, Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” și Școala Gimnazială ,,Avram Iancu”. Dat fiind faptul că la Școlile Gimnaziale ,,George Coșbuc” și ,,Lucian Blaga” din Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripă în aceeași clasă, s-a decis  suspendarea temporară a cursurilor la clasa I  până vineri, 14 februarie.

Articolul precedent112: Accident rutier pe strada 8 Martie din Baia Mare
Articolul următorArmă, produse pirotehnice şi trofee ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare în Borșa