Școala de dans băimăreană Prodance a programat trei zile de antrenament pentru perechile de performanță care se pregătesc pentru Campionatul Național de Clase, ce va avea loc în perioada 29-30 septembrie în Cluj-Napoca.
Seminarul de dansuri latino-americane din perioada 14-16 septembrie va fi susținut de antrenorii și arbitrii internaționali Istvan și Noemi Toth din Oradea, foști multipli campioni naționali la dans sportiv.
Pregătirea sportivilor va cuprinde atât ore de grup cât și ore în particular în  cadrul cărora Istvan si Noemi Toth vor instrui perechile la sălile școlii de dans Prodance 2000 din Baia Mare. Cei doi antrenori vor finisa, alături de perechile clubului de dans, detaliile pentru sezonul competițional care urmează. Școala de dans băimăreană va participa la Campionatul Național de Clase cu 6 perechi de sportivi de performanță. Ca în fiecare an sunt așteptate rezultate bune, iar în acest an rezultatele obținute de sportivi vor fi sărbătorite în cadrul aniversării a 18 ani de activitate a primului club de dans din Baia Mare.
Articolul precedentȘtiința Explorări și-a câștigat cupa
Articolul următorZiua de Curățenie Națională Let`s Do It Romania e pe 15 septembrie