Mobilizare de forțe pentru găsirea unei fetițe din Repedea care a dispărut de acasă vineri în jurul orei 14:00. Polițiștii, sprijiniți de jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari o caută pe Valentina Rusnac, fetița de 6 ani care a plecat de la domiciliu și nu a revenit.

Pentru căutări a fost adus și un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș. Primele indicii arată că micuța ar fi căzut în apă. Duminică oamenii legii au anunțat că la aproximativ la 300 de metri de locuință, în râu, a fost găsit tricoul cu care era îmbrăcată fetița dispărută.

Valentina Rusnac are înălțime 1,10 m, aproximativ 30 kg, păr şaten lung, ochi căprui, fără semne particulare. La data dispariției era îmbrăcată cu o vestă albastră, bluză roşie, pantaloni negri și era încălțată cu pantofi sport de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi detalii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentConcursul internațional de folclor pentru copii ”Am fost ș-om fi”  a debutat cu atelierul de creație
Articolul următor”Micii antreprenori” maramureșeni au fost premiați