????????????????????????????????????

În anul Centenarului, cei care debutează în cariera de poliţist – fiind promoţie specială – au parte de o altfel de primire la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş. Ceremonia organizată azi a reunit trei generaţii.

„Am constituit un arc temporal, în centrul căruia se află cei 23 de agenţi debutanţi, care pornesc azi la drum cu speranţa că vor reuşi să continue drumul performanţei, încadraţi de persoane care au făcut cinste poliţiei şi de aspiranţii la o carieră în instituţia noastră”, a precizat şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Liviu Constantin Grozavu.

Conducerea inspectoratului i-a felicitat pe noii colegi pentru temeinicia şi seriozitatea cu care s-au pregătit. Agentul de poliţie Cucu Ioan a absolvit pe locul al doilea Şcoala de Agenţi Septimiu Mureşan Cluj Napoca. Toți absolvenţii au avut posibilitatea de a alege judeţul Maramureş datorită mediilor mari de absolvire, cea mai mică fiind 9.23.

Pentru că debutul în carieră rămâne un moment de referinţă în viaţa fiecărui om, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor, comisar şef de poliţie Marius Velea, a dorit să marcheze acest moment, oferindu-le în semn de bun venit câte o plachetă. În încheierea ceremoniei, conducerea inspectoratului i-a asigurat pe agenţii de poliţie de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin şi le-a urat mult succes în carieră.

Articolul precedentSancţiuni în valoare de aproximativ 78.000 de lei aplicate în week-end de poliţiştii Serviciului Rutier Maramureș
Articolul următorSCANDAL: I-au înjurat pe ambulanţierii veniţi să acorde asistenţă medicală de urgenţă