Ieri, 27 noiembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale din Baia Mare, au reușit identificarea un tânăr de 24 de ani din Baia Sprie, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

          În fapt, la data de 25 noiembrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin plângere de către un minor de 16 ani cu privire la faptul că, la data de 24 noiembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în fața unui magazin alimentar de pe bulevardul Independenței cu o altă persoană, au fost deposedați de către un bărbat necunoscut, de suma de 70 de lei.

          În cauză, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor, ca fiind un tânăr de 24 de ani din Baia Sprie, asupra căruia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentDe Ziua Națională, Nicolae Ciucă vorbește în exclusivitate la Realitatea Plus despre ce este patriotismul și ce simte un român când își servește patria sub tricolor
Articolul următorAccident în Baia Mare! Un copil de 2 ani şi un tânăr au fost răniţi