Doi băimăreni au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce polițiștii au descoperit că aceștia, împreună cu un adolescent de 17 ani, sunt autorii unui furt în luna aprilie.

 

Potrivit IPJ Maramureș, în urma activităților de cercetare efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Baia Mare, au fost identificate mai multe persoane bănuite că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un imobil nelocuit, aflat în renovare, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu.

Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată în data de 16 aprilie, atât prin apel de urgență, cât și prin plângere, despre faptul că, în perioada 07-16 aprilie, persoane necunoscute au pătruns într-o casă, prin escaladarea și forțarea porții și ușii de acces, de unde au sustras mai multe bunuri, cum ar fi scule de mână, scule electrice și o bicicletă.

În cauză, au fost efectuate cercetări pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de trei bărbați de 17, 29 și 35 de ani, toți din Baia Mare. Față de cele două persoane majore a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia vor fi prezentați instanței de judecată în vederea propunerii măsurilor legale.

 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCARAVANA ANTIMAFIA – Anca Alexandrescu descinde, joi, în Gorj – județul care a devenit ținta gigantului austriac OMV. Joi, ora 18:00, pe Realitatea PLUS
Articolul următorRăspunsul halucinant al Fondului de Garantare a Asiguraților la solicitarea Eurohold și BERD