Doi martori în procesul primarului Cătălin Cherecheş, prezentaţi cu mandat de aducere în faţa instanţei clujene

Afaceristul Ioan Baltă, poreclit Oniza, s-a prezentat cu mandat de aducere în dosarul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, pe rolul Tribunalului Cluj. Acesta are calitatea de martor alături de Alexandru Tepei, administratorul firmei Quick Protect, şi el prezentat tot cu mandat de aducere la proces.

Judecatorul a fost nevoit să solicite prezenţa acestora în sala în acest mod după ce, în repetate rânduri, martorii au venit cu diverse scuze, cerând audierea lor ulterioară.

Ioan Baltă a depus constant acte, din luna martie 2018, prin care solicită să i se acorde un nou termen pentru a se prezenta, însă de această dată poliţiştii din Certeze l-au invitat în dubă pentru a fi dus la Tribunalul din Cluj Napoca în faţa judecătorului.

La fel s-a întâmplat şi cu cel de-al doilea martor, Alexandru Tepei, administratorul firmei de securitate şi pază Quick Protect, care a fost escortat până în faţa instanţei clujene. Acesta a invocat înainte ba motive de boală, ba că este obligat să plece din ţară în interes de serviciu.

Alţi doi martori citaţi în lungul proces al primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, sunt proprietarul firmei Inserv, Mihai Lung, cel care este vânzătorul trustului de presă Emaramureş, şi Viorel Bud, preot la Catedrala Ortodoxă Episcopală.

Articolul precedentÎn an Centenar, complexul muzeal „Vasile Lucaciu” din Şişeşti nu a primit finanţare de la minister
Articolul următorRugbystul maramureșean Mihai Matei se retrage din activitate