Echipa feminină de handbal a CS Minaur Baia Mare va susține miercuri un nou joc de pregătire, în deplasare, cu Corona Brașov, de la ora 11.00. După acest meci, sportivele vor reveni acasă, iar vineri, 16 august, de la ora 16.00, vor avea un nou meci de pregătire, în Ucraina, cu Karpaty Uzhgorod.

Perioada de pregătire se încheie cu Trofeul Minaur – ediția a III-a, în intervalul 22-24 august. Prima etapă din Liga Florilor este programată pe 31 august, CS Minaur urmând să primească vizita echipei Măgura Cisnădie.

Echipa brașoveană este una dintre echipele puternice din Liga Florilor. În mod cert, și în sezonul ce vine Corona se va bate pentru podium și pentru un loc de cupă europeană. Echipa este pregătită de Ion Crăciun, cel care a antrenat o vreme și echipa masculină HC Minaur.

Corona Brasov va juca în turul secund al Cupei EHF, cu câștigătoarea dintre Super Amara Bera Bera (Spania) și LK Zug Handball (Elveția).Într-un amical din această vară, Corona a învins cu 28-25 pe SCM Râmnicu Vâlcea, campioana en-titre, Sorina Tîrcă reușind să înscrie de 12 ori.

Articolul precedentNumărul copiilor născuți în Maramureș, în scădere
Articolul următorDouă ordine de protecţie emise de poliţişti