În perioada postului Adormirii Maicii Domnului, Departamentul Comunicații Media-Online din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului lansează Proiectul Eparhial „Icoana Maicii Domnului în casa omului”.

Astfel până în 14 august maramureșenii pot trimite pe email sau pe WhatsApp, una sau mai multe fotografii ilustrând icoana Maicii Domnului pe care o au în casa.

”Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, datorită faptului că ne aflăm în perioada postului Adormirii Maicii Domnului – prilej de pregătire sufletească și rugăcine către Fecioara Maria și Maica Domnului nostru Iisus Hristos – Departamentul Comunicații Media-Online lansează Proiectul Eparhial „Icoana Maicii Domnului în casa omului”. Cu această ocazie, în intervalul 31 iulie – 14 august 2020, credincioșii Eparhiei noastre vor avea posibilitatea de a trimite online, pe adresa de email sau pe WhatsApp, una sau mai multe fotografii reprezentând icoana Maicii Domnului care se află în casa dumneavoastră. Fotografia trebuie să fie însoțită de următoarele date: numele familiei, parohia, protopopiatul, localitatea și numărul de telefon,” au precizat reprezentanții Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

Cele mai deosebite fotografii vor fi postate într-un album personalizat pe Paginile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter ale Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, precum și într-o ediție viitoare a revistei eparhiale. Adresa de email și numărul de WhatsApp pe care pot fi trimise fotografiile le găsiți pe pagina de facebook a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.