Cenaclul Ecouri Tinere continuă seria evenimentelor cultural-artistice caritabile.  Și de această dată organizatorii își propun să o ajute pe Dalia, o fetiță din Sighetu Marmației care este bolnavă. Ca să se facă bine Dalia are nevoie de mai multe operații, iar costurile sunt de aproximativ 40 000 de euro.

Dalia a fost diagnosticată cu tulburare de dezvoltare motorie, scolioză lombară sinistroconvexa secundara neuromusculara, amiotrofie spinală werding-hoffmann tip II și deficit sever de ortostatism și de mers.

”Noi asta am dorit de la început, să o ajutăm pe Dalia până va strânge suma necesară pentru operație. Aproape jumătate din sumă s-a adunat, noi facem un nou eveniment la Centrul Cultural Sighetu Marmației unde vor fi artiști și invitați de seamă și copiii noștri de la Cenaclul Ecouri Tinere. Evenimentul va avea loc vineri, 16 august de la ora 17:00”, a spus George Țînțaș, președinte Cenaclul Ecouri Tinere.

”Pe scenă vor urca diferiți artiști printre care se numără trupa folk Ecouri Tinere,  Andrei Mitruț Ștețiu, Adelina Mihila, Iulia Hojda, Ioana Boldor, Grupul Rădăcinilor Străbune Călinești și Măriuca Verdeș Nemeș”, a adăugat prezentatorul evenimentului Damian Hotea.

Intrarea  la eveniment se face pe baza unei invitații în schimbul unei sume simbolice de 10 lei.

Articolul precedentIPJ MARAMUREȘ: Testările pentru permise au loc miercuri
Articolul următorMARAMUREȘ: Patru cazuri de violență domestică au fost reclamate ieri la poliție