Exit poll 2019 alegeri prezidențiale. Românii își aleg astăzi președintele! Urmele s-au deschis la ora 07:00. Prezența la vot este masivă și o puteți consulta pe prezenta.bec.ro.

Exit poll-urile pentru alegerile prezidențiale sunt extrem de importante întrucât oferă prima imagine a modului în care românii votează. Și, în acest context, realitatea.net vă oferă cele mai noi informații privind exit pollle exit poll la alegerile prezidențiale.

Exit poll-urile se realizează la ieșirea de la urne! Informațiile pe care alegătorii le oferă sunt 100% confidențiale.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL. Aflaţi primii cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în direct, la Realitatea Plus, și în timp real pe site-ul nostru, www.realitatea.net.

Exit poll 2019 alegeri prezidențiale.  Postul nostru de televiziune va prezenta, duminică seara, la ora 21:00, exit pollle unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de prestigiosul institut de sondare a opiniei publice IRES.

Sondajul prezentat la Realitatea Plus va fi preluat și de alte televiziuni și radiouri. Sondajul IRES este unul dintre cele două sondaje comandate la nivel național care vor fi prezentate după închiderea urnelor, de către toate televiziunile.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articolul precedentFraudă la vot în Maramureș
Articolul următor29,32% prezența la vot în Maramureș la ora 16:00